Week 32

Welke posts móet je gelezen hebben? Onze online contentspotter Johan Groenen zet iedere twee weken de grappigste, vernieuwendste, bijzonderste posts onder elkaar. 

Is it a bird? Is it a plane?

Lig je net lekker in de zon te chillen, flappert er een vogel boven je hoofd rond. Waar je tot vroeger alleen bang hoefde te zijn ondergeflatst te worden, lijkt het er op dat je binnenkort vooral moet vrezen voor je privacy.

Drone-shaped-like-bird

Klik op de foto voor een video. NB: dit gaat via Facebook

Wat is de volgende stap… drones die eruitzien als hommels en door je huis vliegen?

Perspectief

Over naar de hemel kijken gesproken… Vraag je je wel eens af hoe groot de sterren en planeten nu eigenlijk zijn en hoe ze in verhouding staan tot elkaar? Check dan deze animatie die de immense schaal van het universum laat zien!

Artistieke videofilter

We kennen al software waarmee je je foto’s kunt bewerken zodat ze eruitzien als een schilderij, een tekening of iets anders artistieks. Maar video’s blijven gewoon video’s. Toch? Nope! Nu  is er Artisto voor video’s! En Amsterdam is als voorbeeld genomen. Nice!

Artisto-Amsterdam-2

Spel voor taalliefhebbers

Een kennistest is altijd leuk. Ben je goed in talen of denk je alleen maar dat je dat bent? Test met dit spel hoeveel talen je kunt identificeren! 

taalquiz

Je passie vinden DIY

‘Wie werkt vanuit zijn passie, hoeft geen dag meer te werken’, zeggen ze wel eens. Leuk, maar wat nou als je niet weet wat je passie is en je geen tijd hebt om een workshop te volgen? Dan ga je gewoon aan de slag met deze passievinder!  

Passion-test

Klik op de afbeelding voor een printable pdf

 

Reacties
Like of deel dit met je vrienden!
  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    5
    Shares